13.990 Ft 10.990 Ft
Lactuca sativa Ehető növény. Csírázik: 1-2 hét Akár: 5 hétig tart Legjobban: 18-24 ° C -on nő A vörös saláta hőérzékeny növény, amely gyorsabban csírázik és nagyobb növekedést eredményez, ha 18–22 ° C -on termesztik. Ha a hőmérséklet magasabb, mint 24 ° C (75 ° F), akkor a csírázás gátolt, és a növények hajlamosak csavarodni, ami az íz keserűségét okozhatja. Ez egynyári növény, és a legjobb tápértékkel rendelkezik 30–35 nappal a hüvely elültetése után. Kezdje el használni a salátaleveleket, mielőtt a növény elöregedne, és elveszítené jellegzetes ízét. Javasoljuk az egész hüvely betakarítását egyszerre, körülbelül 30-35 nappal az ültetés után. A szüretet fokozatosan is végezheti, körülbelül 25 nappal az ültetés után, először a nagyobb külső levelek leszedésével. Az egyes leveleket fokozatosan vágja le a növény szíve felé haladva, amíg a hüvely legfeljebb 5 hetes lesz. Termessen friss vörös salátát a beltéri gyógynövénykertben! A vörös saláta tápanyagban gazdag levélzöldség, amely különféle antioxidánsok és vitaminok, például A-, K- és C-vitamin gazdag forrása. Ezenkívül a saláta gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a koleszterinszintet és alacsony a kalóriatartalma. Adjon hozzá salátát a salátákhoz, szendvicsekhez, vagy harapnivalóként fogyassza el, hogy élvezze a nagy egészségügyi előnyöket. NB! A Click & Grow saláta bizonyítottan 3 -szor magasabb antioxidáns szinttel rendelkezik, mint a hidroponikus rendszerekben előállított friss saláta, és kétszer magasabb, mint a szupermarketek polcairól származó zacskós saláta. A Click & Grow saláta előnyei: A saláta kiváló vitamin- és antioxidánsforrás A Click & Grow Smart Garden elvégzi a munkát (öntözés, fény, tápanyagok) Termékeink nem tartalmaznak GMO -kat, növényvédő szereket és gyomirtókat A saját konyhájából kert-tányér élményben lesz része
2 készleten
Lactuca sativa
Ehető növény.
Csírázik: 1-2 hét
Akár: 5 hétig tart
Legjobban: 18-24 ° C -on nő
A vörös saláta hőérzékeny növény, amely gyorsabban csírázik és nagyobb növekedést eredményez, ha 18–22 ° C -on termesztik. Ha a hőmérséklet magasabb, mint 24 ° C (75 ° F), akkor a csírázás gátolt, és a növények hajlamosak csavarodni, ami az íz keserűségét okozhatja.
Ez egynyári növény, és a legjobb tápértékkel rendelkezik 30–35 nappal a hüvely elültetése után. Kezdje el használni a salátaleveleket, mielőtt a növény elöregedne, és elveszítené jellegzetes ízét.
Javasoljuk az egész hüvely betakarítását egyszerre, körülbelül 30-35 nappal az ültetés után.
A szüretet fokozatosan is végezheti, körülbelül 25 nappal az ültetés után, először a nagyobb külső levelek leszedésével. Az egyes leveleket fokozatosan vágja le a növény szíve felé haladva, amíg a hüvely legfeljebb 5 hetes lesz.
Termessen friss vörös salátát a beltéri gyógynövénykertben! A vörös saláta tápanyagban gazdag levélzöldség, amely különféle antioxidánsok és vitaminok, például A-, K- és C-vitamin gazdag forrása. Ezenkívül a saláta gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a koleszterinszintet és alacsony a kalóriatartalma. Adjon hozzá salátát a salátákhoz, szendvicsekhez, vagy harapnivalóként fogyassza el, hogy élvezze a nagy egészségügyi előnyöket. NB! A Click & Grow saláta bizonyítottan 3 -szor magasabb antioxidáns szinttel rendelkezik, mint a hidroponikus rendszerekben előállított friss saláta, és kétszer magasabb, mint a szupermarketek polcairól származó zacskós saláta. A Click & Grow saláta előnyei: A saláta kiváló vitamin- és antioxidánsforrás A Click & Grow Smart Garden elvégzi a munkát (öntözés, fény, tápanyagok) Termékeink nem tartalmaznak GMO -kat, növényvédő szereket és gyomirtókat A saját konyhájából kert-tányér élményben lesz része
Értékelések
Még nincsenek értékelések.